مشاوره حقوقی رایگان - امور ملکی

با سلام و احترام
بنده در حدود سه سال پیش از فردی مبلغی را به عنوان قرض گرفتم و بابت ضمانت، وکالت فروش دو دانگ از تنها آپارتمانی که در آن زندگی میکنم را به ایشان دادم. حال مبلغ فوق را به نرخ روز به ایشان پس دادم و وکالت نامه در دفترخانه اسناد ابطال شده. حالا پس از گرفتن وجه، ایشان رفته و کارشناس رسمی آورده و مطالبه مبلغی از ارزش ملک را هم می کند. تکلیف بنده چیست ؟ آیا در صورت اقامه دعوی در دادگاه محکوم می شوم ؟ لطف کنید بنده را رهنمایی بفرمایید. با سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با وکالتنامه قبلی,تازمانی که آپارتمان رابنام خورمنتقل ننموده,هیچ ادعایی بابت آپارتمان نمی تواندبکندومطالبه بهای آپارتمان غیر قانونی است.