مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

با سلام..ما سه تا برادر ویک خواهریم,,یک منزل ویلایی در تهران ویک باغچه در شهرستان داریم،،که سند هر دوی آن به نام پدرمان است و پدرم دوسال پیش فوت شدن،،آیا ما میتوانیم این دو ملک را وکالتی به نام مادرمان کنیم...گواهی انحصار وراثت هم داریم....وما باید مالیات بر ارث بدهیم یا نه...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان انتقال وجود دارد مالیات بر ارث می‌بایست پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است منع قانونی ندارد
انتقال اگر دهید مالیات بر ارث نیاز است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وکالت امکان پذیر است
جهت انتقال حتما مالیات بر ارث نیاز است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام خودتان ثبت کنید باید گواهی مالیات داشته باشد اگر با همین شرایط که به نام پدرتان است به مادرتان وکالت بدهید نیازی به پرداخت مالیات نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله میتوانید همگی به مادر خود وکالت دهید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

صرف وکالت دادن نیازی به پرداخت نیست ولی اگر بنا به انتقال باشه گواهی واریز مالیات بر ارث رو باید داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت شما برای انتقال ملک گواهی انحصار وراثت وگواهی مالیاتی نیاز دارید

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

باسلام بله در صورت وکالت فروش به مادر، ایشان باید نسبت به انتقال قطعی به خود اقدام کند و مالیات بر ارث فرم ماده 19 مالیات بر ارث از دارایی دریافت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نیاز به انحصار وراثت پرداخت مالیات هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله
برای انتقال باید مالیات بر
ارث ‌ پرداخت گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مانع قانونی وجود ندارد مالیات بر ارث تعلق می‌گیرد