مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه چک

با سلام خدمت عزیزان
ممنون میشم جواب سوالهای زیر که من و احتمالا خیلی ها درگیر آن هستند را توضیح بفرمایید
سوال1 : آیا اگر در گواهی عدم پرداخت چک مغایرت امضا درج شود آیا با این گواهی اجراییه توسط دادگاه صادر میشود؟
سوال2 : اگر تاریخ حروفی و عددی درج شده در چک مغایرت داشته و پشت نویسی نشده باشد ولی ثبت در سامانه صیادی مطابق تاریخ عددی باشد و بانک گواهی عدم پرداخت با ذکر مغایرت بدهد اجراییه توسط دادگاه صادر میشود؟
سوال 3:اگر در دو حالت بالا دادگاه اجراییه نداد چکار باید کرد؟چون صادر کننده چک عملا جرم نیز انجام داده تا چک غیر قابل پرداخت شود.
سوال 4: آیا با در دست داشتن گواهی عدم پرداخت می‌توان درخواست صدور اجراییه و کلیه خسارات دادرسی و تاخیر تادیه و توقیف اموال و حکم جلب را همه را باهم درخواست کرد؟
ممنون از جواب کارشناسی عزیزان محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و