مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط

سلام بنده به جرم حمل تریاک 7سال حبس گرفتم باتسلیم برای 5سالو3ماهشده 36ماه تحمل نموده ام الان هم 2ماهه پاپندگرفتم قبلادرخواست ازادی مشروط نمودم یعنی قاضی که حکم داده بودخودش درخواست کرده بوداززندان تایید فرستاد مهین موقع قاضی عوض شد قاضی جدید فرمودند که مایک چهارم حبس موقع تسلیم به رای کم کردیم رده کرده درضمن الحاقه ماده 45 نوشته بود بعدا بنده پابندگرفتم الان باپابندسپری می کنم ایامجددامیتوانم درخواست مشروط ویاتعلیق نمایم سابقه هم ندارم تابه حال هبچ مشکلی اخلاقی یا خدانکرده خلاف قانونی ندارم ناگفته نماند بنده خلاف کارهم نیستم این یک اتفای بود مجبورشدم بگردن بگیرم خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید باتشکردرضمن پرونده دراردبیله ولی بخاطرسکونت پابندم درتهران اجرامیشود درخواست رابایدبه کجابدم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را بررسی کنیم و رویت

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
اگر حکم صادره شما مشمول تبصره ماده 45 قانون مبارزه با مواد مخدر نباشد امکان استفاده از آزادی مشروط وجود دارد.