مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط درخواست میدیم با این شرایط بهش میدن؟

شوهرم با 15کیلو مواد گرفتن
خانواده خودم و شوهرم از این موضوع خبر ندارن خانواده آبرویی هستیم تحمل این موضوع براشون قابل تحمل نیست و شوهرم اشتباه کرده و پشیمون بابت حماقت ماشینمون مصادره شد و 7سال حبس بهش دادن
و 3ماه و 10 روز از حبس زو کشیده و تا الان تونستیم بخاطر آبرومون پنهان کنیم این موضوع رد
چطور و چه زمانی میتونه از عفو مشروط یا تعلیقی بگیریم آیا امکانش هست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
موافقت با آزادی مشروط بر اساس قانون مجازات اسلامی به صلاحدید قاضی شامل محکومین به حبس تعزیری می‌گردد. لازم به ذکر می‌باشد که حبس تعزیری حبسی بوده که در قانون مقدار آن تعیین شده است.

محکومین به حبس بیشتر از 10 سال بعد از تحمل نصف و در موارد دیگر بعد از تحمل یک سوم مدت مجازات به تشخیص دادستان یا قاضی اجرای احکام حکم عفو مشروط برای محکوم صادر خواهد شد البته باید شرایط زیر داشته باشد :
محكوم طی مدت زمان اجرای مجازات همیشه از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.

حالات و رفتار محكوم نشان دهد كه بعد از آزادی، به هیچ وجه مرتكب جرمی نمی گردد.

به صلاحدید قاضی محكوم تا حدی كه استطاعت دارد خسارت و ضرر مورد حكم يا مورد موافقت مدعی خصوصی را پرداخت کند يا قراری جهت پرداخت آن ترتيب دهد.

محكوم در گذشته از عفو مشروط استفاده نكرده باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت یک سوم از زندان میتوتنید از معاون زندان و قاضی ناظر زندان درخواست ازادی مشروط دهید و اگر دستور العمل های زندان را رعایت کن. موافقت میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه پس از گذشت یک سوم از مدت زمان حبس می توانید درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم مجازات درخواست خود را پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌بعد از‌گذشت یک‌سوم‌از‌مدت تحمل حبس درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرخصی و یا آزادی مشروط استفاده ونید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از گذشت یک سوم از حبس میتوانید درخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

بعد از گذراندن یک سوم مجازات

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
در این برهه امکان استفاده از آزادی مشروط وجود ندارد،
لیکن می توانید از نهاد ارفاقی مشمول ماده 45 قانون مجازات اسلامی بهره ببرید.

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
در این برهه امکان استفاده از آزادی مشروط وجود ندارد،
لیکن می توانید از نهاد ارفاقی مشمول ماده 56 قانون مجازات اسلامی بهره ببرید