مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

سلام
من و همسرم فرزند برادر خانمم را به علت اینکه همسرش طلاق گرفته به عهده گرفته ایم و از همان طفولیت تا به حال که 10 سال دارد با ما زندگی میکند. از آنجا که این فرزند از همان بدو تولد به علت نقص در تکامل رشدی با مشکلات عدیده ای همچون شکاف لب و کام و سیستم شنوایی و گفتاری داشته و باعث عقب ماندگی هایی در سیستم عصبی و هوش نیز شده هزینه های زیادی از بابت اعمال جراحی و گفتار درمانی و مراقبتهای ماهانه پزشکی دارد فلذا بر آن شدیم که از بهزیستی برای حمایت از این طفل معصوم کمک بگیریم ولی آنها میگویند باید مدرک قانونی برای این سرپرستی داشته باشید تا حمایتهای این مرکز شامل این فرزند بشود. حال سوال ما این است که این مدرک قانونی را چگونه تهیه کنیم ؟ لازم به ذکر است که پدر این فرزند در شهرستان نقده و مادرش در ارومیه و ما ساکن قم هستیم و این فرزند را همینجا در قم به مدرسه استثنایی ثبت نام کرده ایم .

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حتما باید پدر او برای این کار اقدام کند و اگر سرپرستی او را به عهده گرفته اید با پدر بچه به اداره سرپرستی بروید و سرپرستی را اعلام نمایید تا بتوانید کارهایش را خودتان انجام دهید.