مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو مشروط

سلام وقت بخیربنده 7سال حبس داشتم باتسلیم به یک چهارم کسر کردن بعدمدتی قاضی اجرای احکام اززندان درخواست مشروط کرده بودزندان تعید دستی بردم اجرای احکام ودرحین ان زمان قاضی حکم دهنده عوض شد قاضی جدی ازادی بنده بخاطر کسریک چهارم تسلیم به ردکرده بود دادنامه نوشته بود مایک چهارم برای تسلیم به کم کردم تعلق نمیگیره وبه 20ماه الحاق ماده 45 رااضافه کرده بعداز مدتی رای بازبودم بخاطر سکونتم پابندگرفتم به تهران الان تعهد نظارت پابندی هستم لطفا بنده راراهنمای بفرمیید چه کارکنم نه سابقه دارم نه خلاف کارم تابه حال هیچ بی انضباطی چه درزندان یارای باز ویا پابندندارم خواش می کنم بنده روشن فرماید تا ازازادی مشروط چیاتعلیق استفاده نمایم متسکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم مجازات می توانید درخواست خود را پیگیری کنید