مشاوره حقوقی رایگان - مرجع صالح درباره اعلام رضایت برای عفو مشروط

با سلام و احترام
اجرای احکام محل جرمم نیابت داده اجرای احکام محل سکونتم برای اجرای حبس. حالا درخواستام از جمله پابند یا عفو مشروط باید از طریق اجرای احکام شهر خودم باشه و رضایت اجرای احکام شهر خودم مهمه دیگه؟ اجرای احکامی که نیابت داده می‌تونه مخالفت کنه؟ اون که در جریان رفتارم تو زندان یا مسایل دیگرم نیست. ممنونم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذشت مدت یک سوم از حبس به اجرای احکام محل سکونتی که در آن حوزه حبس هستید باید درخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک سوم از کیفر حبس را بگذرانید و دستورالعمل ها ی زندان را رعایت کنید میتوانید از این جهات تخفیفی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به قاضی اجرای احکام محل صادر کننده رای درخواست بدهید
و باید قاصی صادر کننده حکم قطعی ، موافقت نماید

و مقام قضایی نیابت گیرنده ، فقط در حدود مفاد نیابت ، حق رسیدگی و اظهارنظر خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تحمل یک سوم از حبس می‌توان تقاضای آزادی مشروط کنید

یک وکیل :

سلام
درخواست شما باید به طرفیت مرجع صادرکننده حکم باشد به این علت که مرجع نیابت پذیر تنها در محدوده نیابت اعطایی حق اظهار نظر دارد ‌.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مهم دستورات اجرای احکام نیابت دهنده است باید نیابت رفاهی هم بدهد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

باسلام. مرجع نیابت دهنده ، تصمیم گیرنده است . مرجع مجری نیابت ، صرفا اجرا کننده ی درخواستهای مرجع نیابت دهنده می باشد . موفق باشید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخواست خود را به اجرای احکام نیابت دهنده بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تحمل یک سوم از حبس می‌توان تقاضای آزادی مشروط کنیدنیابت گیرنده تابع دستورات نیابت دهنده می باشد