مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

سلام وقت بخیر. مادر بنده 12 سال پیش سکته کرده و نیمی از بدنش از کار افتاده بود ولی از نظر صحبت هوشیاری و عقلی مشکلی نداشتند در مدت این چند سال تمام کارهای مراقبت از ایشون مثل حمام و ایزی لایف برعهده 3تا از دخترانش بوده بخاطر همین مادرم 2 سال قبل از فوت خانه قولنامه ای که بنام خودش بود را میخواست بخاطر تشکر از زحمات ما به دخترانش ببخشد ولی ما قبول نکردیم و خانه را از ایشون طبق مبایعه نامه در بنگاه و حضور 2 شاهد به مبلغ کمتری که مورد موافقت مادرمان بود خریدیم و مقداری پول نقد و طلا به ایشان دادیم که البته مادرمان هم مجددا پول و طلاهارو به ما بخشید و در قولنامه جدید ذکر شده که پول نقدی فی المجلس پرداخت شده و مادرم در سلامتی عقلی کامل و بدون اجبار اینکار را کرده حالا برادرم نسبت به این موضوع اعتراض دارد میگویید شما کلاهبرداری کرده اید وبرای ما مزاحمت ایجاد میکند لطف کنید راهنمایی فرمایید ایشون میتواند از طریق مراجغ قضایی ادعای خود را ثابت کند یا خیر و ما باید در مقابل او چکار کنیم سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با اختیار و در سلامت عقل و روان انتقال داده باشد معامله معتبر است.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموالش را دارد و به نام هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت مسائل ملکی بدین گونه نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل قطعی برساند که چرا که پرونده های ملکی ریزه کاری های زیادی دارد که باید ابعاد گسترده آن را بررسی کرد چرا که در مسائل حقوقی ملکی طرخ دعوی اولین مرحله است و عنوان خواسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که اشتباه در عنوان خواسته باعث رد شدن دعوی حقوقی در اولین مرحله است .