مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

بنده دادخواست اعسار دادم برای چک برگشتی و به همراه شهود در دادگاه حاضر شدم. ولی قاضی مربوطه با وجود تمام مستندات اعسار منو رد کرد. الان اعتراض زدم. جواب دادگاه تجدید نظر چه مدت طول میکشد و آیا نتیجه‌ای خواهم گرفت؟ مچکرم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال رسیدگی به اعتراض در دادگاه تجدید نظر مدت قانونی مشخصی ندارد و به تراکم پرونده ها در شعبه و نوبت رسیدگی بستگی دارد و بعید به نظر می رسد اعتراض (تجدید نظر خواهی) شما نتیجه بخش باشد چونکه ممکن است دعوی اعسار از پرداخت محکوم به را به نحو صحیح طرح ننموده باشید و یا گواهان شما شرایط قانونی ادای شهادت را دارا نبوده باشند و یا در ادای شهادت تناقض و تضاد وجود داشته باشد و یا اعسار (ناتوانی مالی) شما با دلایل و مستندات موجود در پرونده و یا دفاعیات مؤثر خوانده به اثبات نرسیده باشد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسته به مدت زمان و شعبه و شهر و میزان پرونده ها دارد