مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی

با سلام و خسته نباشید.من تازه استخدام رسمی دستگاه اجرایی شدم و هنوز برام حکم کارگزینی صادر نکردن و تعهد 10 ساله مبنی بر جابجایی یا انتقال نداشته باشم.سوالم اینه قبل از اینکه برام حکم کارگزینی بزنن اگه پیگیر بشم برای انتقالی ایا ممکنه حکم کارگزینی لغو کنن و نفری بعدی جایگزین من کنن بخاطر انتقالی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به روال کار شما در ان اداره و دستور عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع دارد