مشاوره حقوقی رایگان - امور ملکی

با عرض سلام
تیر ماه 96 ملکی رو یکساله اجاره کردم ، در زمان اتمام قرارداد بدلیل عدم حضور مالک در ایران طبق توصیه ایشان و با حضور یک شاهد ملک سالم تحویل سرایدار گردید البته رسیدی دریافت نکردم و چک بنده به مبلغ ده میلیون تومان نزد موجر باقی ماند که جواب تلفن بنده را نداده و نمیدهند.
10 روز پیش چک بنده که نوشته شده بود در وجه مالک جهت تضمین تعهدات قرارداد و جبران خسارت احتمالی قابل وصول میباشد رو بعد از یک سال و‌ نیم از زمان تخلیه ملک به بانک برده و برگشت زده اند
و توسط واسطه پیغام فرستادند که یک پارکت من سوراخ شده و پایه مبل من هم شکسته که بنده اصلا در جریان نبودم
حال سوال اینه که آیا ایشان میتوانند حکم توقیف اموال بگیرند ؟ و اینکه اقدام بنده چه باید باشد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

چک در دست ایشان سند دین شما به ایشان است
سعی کنید با پرداخت مبلغی صلح نموده و چک را از ایشان بازپس گیرید.