مشاوره حقوقی رایگان - قوانین پارک خودرو در کوچه بن بست

توی کوچه بن بستی ساکن هستیم که نزدیک یک مجتمع تجاری بزرگ هست. توی کوچه 4 5تا آپارتمان چند واحده و چند خانه بدون پارکینگ وجود دارد. طول کوچه حدود 50متر.
برای پارک کردن خیلی به کوچه ما میان و حتی باعث اختلاف بین ساکنین هم میشن. میخواستم ببینم آیا قانون مشخصی برای حق پارک در کوچه بن بست وجود دارد؟ چون خیلی اختلاف نظر در این زمینه هست.
- عده ای میگن همه شهروندان حق پارک دارند.
- عده ای میگن کوچه بن بست متعلق به ساکنین بن بست هست و کسی غیر از ساکنین حق پارک ندارد.
- عده ای هم میگن کوچه بن بست متعلق به ساکنین بن بست است و هر کسی هم فقط حق پارک در کنار دیوار یا بر ساختمان خود را دارد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

اگرچه پارک خودروی غیر جلوی دیوار منزل یا دیوار مغازه یک فرد به شرط عدم مزاحمت بلامانع است، اما دیوارهای ساختمان های واقع در بن بست متعلق به ساکنان آن بن بست است و خودروی غیر حق پارک در آن را ندارد. ساکنان بن بست حتی می توانند ورودی بن بست خود را با زنجیر ببندند تا خودروی غیر نتواند وارد آن شود‌.
مستند ماده 690 قانون مجازات اسلامی