مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

سلام. در گذشته دو دانگ از سند خانه را به نام همسرم به صورت بلاعزل وکالت زده بودم که یا بدون ثمن به نام خودش تغییر مالکیت بدهد و یا با اخذ وجه و انتقال آن به بنده به نام دیگران بزند. حال 6 دانگ ملک را صلح عمری به نام فرزندم کرده ام.
آیا اعلام ابطال موضوع وکالت از طریق اظهار و ... نام به همسرم ضرورت دارد؟ در صورت عدم اعلام چه خطراتی متوجه موکل می باشد؟

پاسخ ها :

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

اکر بلاعزل است امکان ابطال نیست جهت عدم انتقال از طرف ایشان اظهارنامه مبنی بر صلح عمری را بزنید که هم ایشان فروش مال غیر نکنند و هم مشکلات ناشی از دعوای احتمالی دامن گیر موکل نشود