مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام آیا اگر یک خانم برای مهریه از طریق اداره ثبت اقدام کند و از موجودی نقدی شوهرش در بانکها توسط اداره ثبت برداشت شود و به حساب خانم واریز شود آیا ادامه رسیدگی در اداره ثبت خواهد بود یا خانم میتواند آنرا به دادگاه انتقال دهد؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از وصول مبالغ گفته شده اگر کفاف مهریه رو نکند و اموال دیگری از زوج شناسایی نشه، می تونید از ادامه پرونده انصراف داده و دادخواست حقوقی مطالبه مهریه برای باقی مانده در دادگاه خانواده مطرح کنید