مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
میخواستم بدونم برای دریافت مهریه از طریق اجرای ثبت چه مدت زمان پرونده را میتوان در اداره ثبت نگه داشت؟
به دلیل متفاوت بودن قانون در اجرای ثبت و دادگاه که اداره ثبت سکه را به نرخ زمان دادخواست محاسبه میکنند ولی در دادگاه به نرخ روز. و گران شدن سکه آیا امکانش هست که پرونده را در اداره ثبت مختومه کرد و از طریق دادگاه دادخواست و پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مطالبه مهریه اگر سکه باشد همان سکه پرداخت میشود