مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام. بنده یک دستگاه کامیون باری را خریداری کردم که سند 6دانگ بنام خودم هست بعد مدتی یک شریک گرفتم که قولنامه دستی در منزل نوشتیم قرار بر این بود که شریک بنده پول سه دانگ را پرداخت کند ولی اینکار را نکرد. در قولنامه چیزی از قیمت ماشین نوشته نشده است. با توجه به اینکه شریک بنده پول را پرداخت نکرده است با نویسنده قولنامه تماس گرفتم گفت قولنامه خود بخود فسخ میشه. منم به حرف نویسنده اعتماد کردم. بعد از مدتی بنا به دلیلی ماشین را فروختم شریک فقط با در دست داشتن قولنامه دستی که ثمن معامله مشخص نیست حتی هیچ پولی هم نداده است بنده را محکوم کرده است به فروش مال غیر چگونه چنین چیزی امکان دارد در صورتی که تمام اسناد و مدارک ماشین بنام خودم هست حتی رسید پولی که بنده بابت خرید ماشین دادم بنام خودمه.

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
ابتدا شما برای فسخ معامله میبایست اقدام میکردید اکنون هم دیر نشده است پیشنهاد میکنم به یکی از وکلا موجود در شهر شما مراجعه و مشورت نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوشاهدبرای فسخ معامله دردادگاه حاضرکنید