مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن دیه

سلام من چند روز قبل که برف اومده تو خیابون یه پراید بهم آروم زد چون یخبندان بود محکم افتادم دستم صدمه دید ولی من فکر کردم چیز مهمی نیست به راننده گفتم برو ولی راننده خودش شماره موبایلشو دادگان. اگه مشکلی برات پیش اومد زنگ بزن. الان که رفتم بیمارستان فهمیدم دستم شکسته غضروفش باید عمل کنم اگه از بیمارستان نامه ببرم واسه پزشک قانونی قبول میکنن لطفا یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم واسه دریافت دیه از بیمه

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

میتونید علیه راننده شکایت مطرح کنید، صرف داشتن شماره تلفن از راننده برای اثبات تصادف کافی نخواهد بود و نیاز به ادله اثباتی از جمله شهود یا احتمالا دوربین مداربسته خواهند بود