مشاوره حقوقی رایگان - فرار مازاد بر 6 ماه ارتش

سلام من سال 89 با 10سال خدمت بعلت عذر موجه فرار بالای 6ماه داشتم ارتش طی کمیسیونی بدون احظار مرا اخراج کرد ولی دادسرای نظام صدهزار تومان جریمه و قرار منع تعقیب بعلت داشتن عذر موجه ایا میتوانم به خدمت برگردم سال 92 از دادگاه رای گرفتم

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر با رای قطعی کیفری میتوانید در دیوان عدالت الزام ارتش را به بازگشت به کار بخواهید

پرسشگر :

سلام تشکر از لطف شما آیا سنوات این ایام به من تعلق میگیرد و آیا شما وکالت من را قبول میکنید ممنون

پرسشگر :

سلام جناب آقایی عذرخواهی میکنم من خواستم از شما بابت صداقت در کلامتون و اینکه باتوجه به سئوالات مشابه واقعا انسانی پاسخ میدهید و هیچکس را وعده ناشدنی نمیدهید من رای قرار منع تعغیب بعلت عذر موجه دارم سال 92 و صدهزار تومان جریمه قصد بازگشت دارم امگانش هست و اگه هست شما زحمت وکالت را برای من میکشید جوابتون چه مثبت باشه چه منفی از صمیم قلب ازشماتشکر میکنم فقط بابت صداقتتون.

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

بله اگر ارتش تمکین نکرد میتوانی به دیوان‌عدالت شکایت کنی