مشاوره حقوقی رایگان - حذف دیلیت اکانت تلگرام

با سلام
اگر متنی در قالب یک فایل pdf تهیه و محتویات آن شامل حقیقت یک اختلاف خانوادگی که باعث رسوا شدن فردی در زمینه مالی باشد و این متن رو در گروهی فامیلی به اشتراک گذاشته توسط پیام رسان خارجی وابسته به تلگرام و سریعا دلیت اکانت توسط سایت تلگرام کرده بدون داشتن شماره و حتی متن ((متن توسط سرگروه 24 ساعت بعد پاک شد)) امکان شکایت هست و پلیس فتا پیگیری میکند؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در هر صورت امکان شکایت هست اما اینکه هویت اون شخص شناسایی بشه یا نه مشخص نیست