مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی شکایت از هیات مدیره شرکت تعاونی

در یک شرکت تعاونی تولیدی هیات مدیره با حساب سازی کتمان درآمد کرده اند و سود شرکت را به صورت زیان اعلام کرده اند که بعد از مشخص شدن موضوع بنده با دو نفر از اعضا به مرکز داوری اتاق تعاون مراجعه کرده ایم و ثبت شکایت کرده ایم اما شکایت خود را علیه هیات مدیره شرکت مطرح کرده ایم سوال بنده این است که آیا باید شکایت خود را علیه شرکت ثبت می کردیم یا اینکه ما باید به عنوان شرکت از هیات مدیره شکایت می کردیم و یا شکایت ما به همین شکل صحیح است؟

پاسخ ها :

شکایت از هیات مدیره شرکت تعاونی شرکت تعاونی تولیدی