مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

یکی از دوستان دفترچه بیمه تامین اجتماعی که میگفت دفترچه خواهرم است و مریض خاص هست دارو تهیه میکرده که چند باره خودش میرفت بیمه داروها تایید میکرد 2 سری من فرستاده بیمه برایه تایید داروها که سری آخر من را در بیمه دستگیر کردن و گفتن جعل نسخه کردی و داروها میگرفتی و مریضی نداری و من به زندان انداختن و و دیگر خبری از طرف و صاحب دفترچه نشده و فراری شدن و من متهم شوم رای من 2سال زندان و 1300000م رده مال شدم حالا راه حل چیست

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام با دیدن دادنامه ایی که علیه شما صادر شده میتوان راهنمایی جامع تری ارایه کرد؟ ایا دادنامه شما قطعی شده ؟