مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام همسر بنده حدود سه سال قبل از طریق پیامک با چند خانم به صورت پیامک و تلفنی رابطه داشته و برای انها کادو میخرید که من متوجه شدم و ادامه نداد و در حال حاضر دو سال هست که خانم مطلقه ای که سه فرزند دارد را صیغه کرده و روزی 4ساعت با اون خانم هست و برایش خانه اجاره کرده و حتی اون خانم از همسر بنده حامله شده و دوبار سقط انجام داده است و من از این موضوع صدای ضبط شده شان را دارم ایا در دادگاه مورد قبول هست و نمیداند که من متوجه شدم و واقعا خیلی از این موضوع ناراحت و افسرده هستم نمیدانم چکار باید انجام بدم خودم هم دارای سه فرزند هستم و دارای شغل ازاد و به من خیانت کرده و به ایشون غیرمستقیم میگویم که با کسی رابطه داری ولی انکار میکند و خانه و ماشین را هم به نامم کرده نمیدانم ایا باید بگویم که من اطلاع دارم از صیغه اش یا نه نسبت به زندگی و همسرم سرد شده ام و نمیتوانم کارهایم را به درستی انجام بدهم ایا در این شرایط طلاق به صلاح من هست یا خیر و اینکه ایا خودرویی که به نام من زده و در دفترخانه نیز ثبت شده میتواند از من بگیرد یا خیر و همچنین خانه که سند اوقافی دارد و به نام بنده میباشد لطفا راهنماییم کنید خیلی دارم عذاب میکشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما طلاق نگیرید اصلا این موضوع را علنی نکنید تا قبح آن ریخته شود .شما نیاز به مشاوره دارید تا راهنماییتان کنم .ماشین و خانه را نمی تواند از شما بگیرد .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . قبل از انجام هر اقدامی و مراجعه به دادگستری و یا وکیل دادگستری حتما به یک مشاور خبره خانواده مراجعه و چنانچه نتیجه ای حاصل نشد برای طلاق و مطالبه حق وحقوق اقدام نمایید