مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ضرب و جرح عمدی

عرض سلام وادب ببخشید پسر من 17سالشه با یک افغانی دعواش شده وبنده هم درجریان نبودم امروز ابلاغ اومده براش که به خاطر مشارکت در ضرب وجرح عمدی باید3روز دیگه به دادگاه مراجعه کنه چون افغانی ازش شکایت کرده ممنون میشم اگر لطف کنید بهم بگید مجازاتش چیه خواهش میکنم اگه امکان داره زودتر راهنمایی کنید چه کار میتونم برا پسرم بکنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بسته به جراحت دیه پرداخت میکند و حزای نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دیه آن شخص را بپردازید و به کانون اصلاح و تربیت ارجاع داده می‌شود