مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام وقت بخیر بنده شخصی را با پنجه بوکس زدم و برام جزای نقدی اومد و برای زندان نرفتن 3ملیون جریمه دولتی شدم اگه اون دیه رو که قراره بدم ندم طرف مقابلم میتواند سندی که گذاشتیم رو مصادره کنه یا جلب در خواهد آمد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دستور فروش مورد وثیقه صادر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله وثیقه ضبط میشه و حکم جلب شما رو می‌تونه بگیره.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله وثیقه ضبط و دستور فروش داده میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مبلغ محکوم به را پرداخت ننمایید هم وثیقه به مزایده گذاشته خواهد شد و هم حکم جلب شما صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.