مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن سیم کارت بر روی گوشی سرقتی

سلام
من به مدت چند ثانیه سیم کارتی که به نامم بوده بدون اطلاع بر روی یک گوشی سرقتی گذاشته ام از پاسگاه ابلاغیه آمده و تماس گرفتن من هیچ اطلاعی نداشتم ضمنا کسی که گوشی را ازش گرفتم تا چند لحظه استفاده کنم درحال حاضر مکان مشخصی ندارد راه چاره چیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیلی برای اثبات ادعایتان بیاورید تا مشکلی پیش نیاید در هر صورت شما از یک گوشی سرقتی استفاده کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بتوانید این موضوع را اثبات نمایید که از کجا و به چه صورت خریداری کرده‌اید به فیش‌های واریزی استناد کنید