مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

با عرض سلام بنده توی یه شرکت 5سال مشغول ب کارم بر اثر بی احتیاطی خودشون یه قطعه سنگین روی کمر سقوط کرد ک با عث شکستن 5تا از مهره های کمرم شد وپاره شدن کبدم .شکستن مچ پا شده است که باعث لخته شدن خونم هم شده هست م پاهام حدود دوماه باد شدید کردن ک توان حرکت ازم گرفتن خودکارخونه اثرار ب شکایت نکردن هستن چون بیمه حوادث ناشی از کار دارن ولی بیمه ک ابدون شماست هست مبلغ 70تومن هست آیا شکایت کنم هم همین مبلغه چون خودشون میگن شاید هم کمتر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را پیگیری کنید
می توانید طبق نظریه پزشکی قانونی دیه خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار جراحات و دیه و هزینه‌های شما را پزشک قانونی می‌بایست حساب نماید و تا زمانی که پزشک قانونی بررسی نکند نمی‌شود مبلغی حدس زد