مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام العان مدت 4ساله تو ورامین 720مترزمین از5هکتارخریدم وکالت محضری دارم البته 22 قطعه هستش آیا میتونم برای این قطعه اقدام ب سندتک برگ کنم سند اصلی ملک قدیمی است مانداریم سند40هکتارازچندزمین است که فروخته شده قولنامه هم دارم آیا میشه اقدام ب سندتک برگ کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق اداره ثبت اسناد درخواست ثبت نام سند مالکیت کنید تا انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اداره ثبت منطقه مراجعه نمایید درخواست سند بدهید