مشاوره حقوقی رایگان - پدرم 85سال دارد و کمی الزایمر و بیماری پارکینسون دارد

سلام ‌خسته نباشید خدمت وکلای محترم
پدرم با 85 سال سن و اختلالات کهولت سن مطلع شدم که سال گذشته توسط خواهر و مادرم به دفترخانه رفته و با عنوان صلح عمری نصف تنها خانه ای که دارد را به نام مادر و خواهرم زده است و 3فرزند دارد 2پسر 1دختر، ایا این سند رسمیت دارد؟ اگر دارد چطور می‌توانم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان محجور باشد می توانید ابطال کنید.
برای تعیین قیمت به سرپرستی دادسرا مراجعه کنید.
توجه داشته باشید اگر سلامت عقل و روان داشته باشد شکایت و پیگیری های شما نتیجه ای نخواهد داشت.
هر شخصی اختیار اموال خود را دارد و به نام هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.
اگر پدرتان سالم است بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مهجوریت ایشان را اثبات نمایید