مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با قطار

سلام. سال 94 شخصی بصورت عابر پیاده با قطار تصادف کرده که منجر به فوت وی شده است. کمیسیون حوادث راه آهن شخص فوت شده را مقصر صد در صد اعلام کرده و پرونده در بازپرسی با قرار منع تعقیب مختومه شده است. آیا راهی برای دریافت دیه ایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر اگر مرجعی دیه مرحوم را بپردازد جهت ریکاوری آن باید به مقصر حادثه رجوع کند در فرض شما مقصر 100% ان مرحوم است و متاسفانه صندوق تامین خسارت بدنی هم فرض شما را شامل نمی شود.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه مرحوم قابل دریافت است.در صورت تمایلتان میتوانم وکالت شما را بر عهده بگیرم.