مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام. بنده خانه ای از ورثه خریدم در آن زمان یکی از دخترها بچه بوده و بنده پول رو بهشون دادم. الانه تقسیم ترکه دادخواست دادن. من هم دادخواست اثبات عقد بیع دادم. اگر خانه تقسیم شود و من اثبات عقد بیع را به دفتر خدمات قضایی ببرم پول دختر را بریزم خانه مال من میشود؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر اگر اسناد دایر بر پرداخت سهم ایشان دارید و دادخواست هم دادین دعوای شما با ایشان یکجا مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرد. اما اگر میخواهید سهم ایشان را به نرخ روز بپردازید و ورثه دیگری غیر از ایشان نیست یا اگر هست ادعایی ندارند بله موضوع دعوا متعلق حق شما خواهد بود لکن اگر سهم ایشان را پرداخت کردید و اسنادی هم دارید به احقاق حق خویش بکوشید