مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کلاهبرداری

سال گذشته با واسطه گری یکی از آشنایان مورد اعتمادم قرارداد خودرویی منعقد کردم که فروشنده ادعا داشت حواله های کارمندی ایران خودرو را معامله می کند. بعدن مشخص شد کلاهبرداری بوده و خودرو یا حواله ای در کار نیست. آشنایی با فروشنده و روند واریز وجه از طریق واسطه انجام شد و اینجانب اصلا فروشنده را ندیده بودم. در حالا حاضر برای فروشنده پرونده تشکیل شده و با قرار وثیقه آزاد است تا زمان دادگاه. واسطه معامله از فروشنده بابت قرارداد من پورسانت دریافت کرده و مدارک دارم. حالا سوالم این است آیا می توانم از واسطه به جرم اغفال و شراکت در کلاهبرداری شکایت کنم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به اتهام معاونت در کلاهبرداری قابل تعقیب است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و