مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

من سال 91 از برادرم وکالت بلاعزل گرفتم بابت یک آپارتمان سال 92 این آپارتمان را بصورت قولنامه ای فروختم به پدرم که از آن زمان ساکن این آپارتمان می باشد ولی چون سند در رهن بانک بود تا حالا سند را بصورت قطعی نتوانستیم منتقل کنیم
الان برادرم با همسرش تبانی کرده و همسر برادرم بابت مهریه سند را توقیف کرده آیا پدرم می تواند این سند را رفع توقیف کند ؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر سند از بانک فک رهن شده؟ در چنین فرضی پدر شما میتواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد و با اثبات تقدم زمانی قولنامه نسبت به تاریخ توقیف از ان رفع توقیف کند