مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

این پیام در رونده پرونده ام اومده که در تاریخ 1398/11/27 وقت نظارت به لحاظ عدم اتمام محكوميت تجدید و برای تاریخ 1399/01/09 تعیین گردید؛ دوسال حکم زدن و پرونده در اجرا احکام رفته و در حالت اجراست و چون اعاده دادرسی به دیوان عالی دادم خواستم ببینم ایا منو جلب میکنن یا نه؟ وثیقه هم که گذاشته بودم

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر وقت نظارت یعنی اینکه دادگاه در آن تاریخ دوباره پرونده شما را بررسی میکنه ببینه تکلیف اعاده دادرسی چه شده است. خیر جلب نمی شوید