مشاوره حقوقی رایگان - هدیه

سلام وقت بخیر... من دختری هستم 20 ساله. نامزدم 28سالشه، الان 2 سال هستش که عقد هستیم.. ما برای عقدمون یه جشن مفصل گرفتیم، و خیلی هدیه دریافت کردیم... من دوتا خواهر دارم، هردو تاشون برام نفری یک نیم سکه آوردن... الان یکی از خواهر هام صاحب بچه شده، و من میخاستم به نوعی کمی از معرفتشو جبران کنم و مبلغ 500هزارتومن رو بعنوان هدیه بهش بدم... از قبل با نامزدم صحبت کردم و مخالفتی نکرد.. حتی این اواخر بازم بهش گفتم، نگفت که نه... دیدم یه کارت هدیه گرفته، منم به خیال اینکه 500تومن هست، کارت هدیه رو گرفتم، ولی خداروشکر فعلا ندادم بهشون... تا اینکه از نامزدم پرسیدم آقا این کارت هدیه چقدره؟ گفتش 100 تومن... درصورتیکه من فکر میکردم 500تومنه و به مامان و خواهرم گفتم که 500 تومن هست... الان میگه من مسئولیتی در قبال این ندارم ... هدیه رو تو گرفتی، خودتم باید درصدد جبران باشی ... اخه من نه حقوق و نه درآمد جداگانه دارم ... از کجا باید جبران کنم؟؟؟ بنظر شما من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بر سره این مسائل زندگیتان را بر هم نریزید .هدیه یعنی سکه داده شده را چه کسی گرفته داماد یا خود شما ؟آیا خرج شده ؟

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر سرکار خانوم این موضوعات رنگ و بوی حقوقی ندارند و باید با تشریک مساعی طرفین و تفاهم حل بشود. سوال شما جنبه حقوقی ندارد.