مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا در صورت اخراج از کار

سلام. باتوجه به دوسال سابقه وحدود15 ماه بیمه درصورت اخراج کارفرما چه مبلغی باید بپردازد. متشکرم

البته سه ماه گذشته نیز حقوق پرداخت نکرده‌اند؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اداره کار از طریق کارشناسان مربوط آن را محاسبه کند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می بایست حقوق و مزایا، سنوات و ... را از کارفرما مطالبه کرده و برای رسیدگی در اداره کار، در سامانه جامع اداره کار درخواست خود را ثبت کنید و اداره کار آن را براساس حقوقی که با شما توافق شده است، محاسبه می کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً یک ماه حقوق پرداخت می‌شود اما بهتر است با کارشناسان وزارت کار صحبت نمایید