مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی کردن مادر برادر و کتک زدن

با سلام. لطفا راهنمایی کنید من چه کار کنم از دست خانواده ام راحت بشم آیا خودکشی کنم که بنده30سال سن دارم و یک برادر دارم3سال و نیم از بنده کوچکتره و شاغل هست بنده هم بیماری فکری و وسواس دارم با مادرم مرا کتک میزنن و فحاشی می‌کنند بردارم که از من کوچکتره تا حالا توی عمرش پدر و مادرم بهش تو نگفتن مثل یک مرد 50ساله رفتار میکنن ولی با من مثل یک بچه مثلن من مادرم چیزی را بهونه میکنه فحاشی میکنه با مشت میزنه بعد زنگ میزنه برادرم تا یک چیزی هم میشه در فامیل یا خانواده به برادرم شکایت مرا می‌کنند که اون از من کوچکتره و نیاد مرا کتک و فحاشی میکنه 10ساله همین طوریه که شب برادرم توی اتاقش میخانه من تلوزیون تماشا میکنم درمیاد میگه زر نزن تلوزیون خانوش کن راه نرو بلند میشم بلایی به سرت میارم که ندونی از اون طرف مادرم یک چیزی بهونه میکنه مرا فحاشی رکیک میکنه و به برادرم شکایت میکنه و او رو با من بد میکنه و امروز مادرم در سالن میرایی خواب بودم دیدم سر و صدا شد رفتم توی اتاق ویک زیر انداز از کمد کشیدم بیرون که بخوابم مادرم اومد گفت گمشو گه خوردی اینجا بخوابی بهونه است میخای دزدی کنی از ما لطفا راهنمایی کنید من چه کار کنم از دیت اینا خلاص بشم شکایت قضایی کردم فایده نداشته با1480 مشاوره تماس گرفتم فایده نداشته و با123اورژانس اجتماعی تماس گرفتم فایده نداشته با110تماس میگیرم به من فحاشی میکنن میرن به دایی ها عموهایم تماس میگیرم فحاشی میکنن قطع میکنن میگن با ما تماس نگیر فلانه فلانه بخ بهزیستی مراجعه کردم فایده نداره در میان همشون که تماس گرفتم و مراجعه کردم میگن حتما مقصری خوب ما چکار کنیم به ما ربطی نداره کاری از دست ما بر نمیاد لطفا راهنمایی کنید چه راهی داره من از دست ایمنا خلاص بشم یا به آسایش برسم آیا خودکشی

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود از طریق مشاور خانواده و روانشناس موضوع را مطرح و کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مسائل خانوادگی می‌بایست با مشاور صحبت کنید از نظر حقوقی اگر جرمی بر علیه شما اتفاق افتاده می‌توانید وکیل بگیرید