مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل پیامکی ؟؟؟؟؟

سلام
شخصی با موبایل خودش به بنده پیام داده که هر کجا تورو ببینم با ماشین می‌کشمت و تنها هدف من کشتن تو هست ، و گفته درسته خودم نمیتونم اما پولم انجام میده ( چون خودش 70 سال داره و مریض قلبی هست توانایی ندارد ) و گفته تمام زمین هایی که بهت فروختم رو ، فروختم به کس دیگه اگه جرأت داری برو دنبال زمین میدم بکشنت و هر جور بتونم بهت ضربه میکنم...
حکم اینه چیه اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید
اگه حکم زندان داره آیا با این وضعیت سنش بالا هست و ناراحتی قلبی داره زندانش میکنن یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید به قتل شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیامک قابل استناد است می‌توانید تحت عنوان تهدید شکایت کنید