مشاوره حقوقی رایگان - حکمم واسه مواد مخدر صادر شده،میتونم بخاطرمریضی قلبی وکلیوی ازطریق پزشک قانونی حکم عدم تحمل حبس بگیرم؟

باسلام من در1402/1/27مامورها از دیوار وارد خونه شدندو13گرم شیشه،4گرم هرویین،50سانت حشیش،370گرم متادون،2عدد پایپ،3عدد ترازو،ازمن گرفتند،3ماه زندان بودم که با سند ازادشدم،الان حکمم اومده،8سال زندان،30میلیون جریمه،83ضربه شلاق،میخوام بدونم که الان باید تسلیم بزنم یا واخواهی؟کدومش واسم بهتره؟واینکه من میتونم حکم تعلیق بگیرم؟از طریق پزشکی قانونی میتونم کاری بکنم؟چون من 2 سال پیش کرونا گرفتم و بخاطرهمین جفت کلیه هام از کار افتاد،حدودا 20 جلسه دیالیزم کردم تاکلیه هام برگشتندودریچه قلبم هم عفونت کرده بود که عمل کردم والان دریچه قلبم فلزی هست وباید دائم دارو مصرف کنم،چندسال پیش هم تصادف کردم ودوتا مهره های گردنم شکست ونخاع هم اسیب شدیدی دید،که الان چندساله پیچ وپلاک داخل گردنم هست،یعنی میتونم مدارک پزشکی ببرم پزشکی قانونی؟فایده ای داره؟توروقران راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی دارید ارائه دهید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان نتیجه دعوا یا سایر موارد را پیش بینی نمود هر احتمالی وجود دارد