مشاوره حقوقی رایگان - ماده 688 قانون مجازات اسلامی , تهدید علیه بهداشت عمومی , آلودگی محیط زیست

با سلام ، لطفا در رابطه با آلودگی هوا و سوزاندن مازوت در نیروگاه ها، عطف به ماده 688 قانون مجازات اسلامی , تهدید علیه بهداشت عمومی , آلودگی محیط زیست، از چه ارگانی باید شکایت حقوقی کنیم؟ لطفا در مورد روند کار راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
علیه مسببین و کسانی که چنین کرده اند باید طرح شکایت نمایید