مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مهندس ناظر ساختمان

سلام وقت بخیر
مهندس ناظر اومده جای آسانسور رو جابجا کرده باعث پرتی زیادی شده در حالی که در نقشه جای آسانسور جای دیگر است و پرتی هم ندارد . طراح نقشه هم تائید کرد که جای آسانسور جابجاشده و مهندس ناظر کار خلافی انجام داده . و اینکه ناظر مارا تهدید میکنه اگر به جایی اطلاع بدید گزارش هایی رو که تایید کرده را عدم تایید میزنه و در آخر هم استحکام بنا نمیده .
الان ما چی کار کنیم .میتونیم بابت جابجایی جای آسانسور از مهندس ناظر شکایت کنیم؟ اگر میتوانیم به کجا شکایت کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و خسارت خود را بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وظیفه مهندس ناظر، تطبیق عملیات اجرایی ساختمان با مشخصات نقشه ی ساختمان و پروانه ساخت و ساز است و در آخر تطبیق موارد را گواهی میکند .در صورت تخلف مهندس ناظر ؛شورای انتظامی نظام مهندسی و ساختمانی به موضوع تخلف رسیدگی می‌کند.