مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ارتش بعد از اخراج

سلام
بنده با حکم دادگاه به 21 حبس تعلیقی محکوم شدم ولی ارتش به استناد به ماده 12 بند ج من رو اخراج کرده
این ماده 3 تبصره داره که تبصره 1 صراحتا گفته با درخواست فرمانده مربوط یا دادستان می‌توانند اثر تبعی حکم رو بردارن
و من رو اخراج نشوم
الاان رضایت فرماندهی و کلیه سلسله مراتب فرماندهی رضایت دارن که من برگردم ولی نمی‌دونم کجا باید مراجعه کنم تا به این خواسته ام برسم
کمیسیون 104 هم غیابی حکم به اخراج من داده
لطفاً راهنماییم کنید
تشکر

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ارتش بعد از اخراج بازگشت به خدمت ارتش بازگشت به خدمت