مشاوره حقوقی رایگان - اجاره و اخذ تولیت زمین موقوفه پدرم

باعرض سلام و خسته نباشید
ببخشید سوالی داشتم خواهش میکنم پاسخ بدید
عمه ی پدربزرگ بنده زمینی را در لواسان وقف کرده بعد از فوت ایشان به علت اینکه وارثی نداشت تحت تصرف و در اداره ثبت به نام پدر بزرگ بنده شد و سپس بعد از فوت پدر بزرگم در ثبت به نام پدرم درامده حال سوال من این است که طی استعلامی که از اداره اوقاف گرفته ام نوشته شده بود که طبق نظریه اداره تحقیق استان تهران این پلاک فاقد وقف نامه و هرگونه سندی میباشد و طبق استشهادیه محلی همه ساله درامد این ملک خرج ظروف حسینیه میشود
حال پدر من چطور میتونه تولیت این زمین یا اعیان این زمین رو بگیره

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام؛اگر زمین به نام پدرتان است ووقف آن معاطاتی است ووقف نامه ندارد؛پدرتان اجازه از کسی نمیخواهد تا تولیت بگیرد ومیتواند در آن تصرف کند وبه وقف عمل کند