مشاوره حقوقی رایگان - موقوفه

باسلام
پدربزرگ پدرم 4 قطعه رمین زراعی را وقف و تولیت آن را نسل به نسل باکبر و ارشد اولاد ذکور که در وقفنامه ذکر شد میسپارد که اکبر اولاد ذکورش یعنی پدربزرگ بنده بعد پدرش یک قطعه را بخواهرش و 3قطعه دیگر را پدرم که ارشد بود بعد از فوت پدرش یک قطعه را برای خود و 2قطعه دیگر را به دو برادر کوچکتر خود میدهد و خود نظارت کامل داشت آیا بنده با داشتن وقف نامه که ارشد اولاد هستم میتوانم تقاضا تولیت و 4 قطعه را تحت تصرف خود بگیرم ؟ و از چه راهی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره اوقاف موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر وقف خاص بوده باید رضایت واقف و متولی کسب شود تا بتوانید ان را در تصرف بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره اوقاف موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما باید بررسی گردد اصولا مال وقفی قابل انتقال نیست