مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر
حدود 8 ماه پیش با فردی اشنا شدم که ادعا میکرد در بازار مالی و فارکس اینکار هست و بالاخر اعتماد بنده رو جلب کرد و 450 دلار برای جلب اعتماد بیشتر در اختیار فرد گذاشتم ،قرار بین ما سود و ضرر نصف بود فردای همون روز سرمایه صفر کرد
،بنده هیچ پولی به طرف نداده بودم که بتونم شکایت کنم ولی رمز بروکر و صرافی بهش داده بودم ایا راهی هست که من بتوانم شکایت کنم و مطالبه مال کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

طبق مصوبه هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران رمزارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.
در نتیجه با توجه به توضیحات اقدامی قابل تصور نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضمن اعلام پلیس فتا از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دولت جمهوری اسلامی ایران مصووبه‌ای تصویب کرده که این اقدامات مورد حمایت واقع نمی‌شود