مشاوره حقوقی رایگان - هک تلگرام

با سلام خسته نباشین
چند شب پیش خانومم اتفاقی میبینه گوشیم رو که متوجه میشه از یک سایتی که برای صیغه یابی هست پیام ردو بدل شده که درخواست یک خانوم برای ...
کرده و یک مشخصاتی رو که مربوط به کنه کرده که سنش چنده و میخواد که اون خانوم اهل کجا باشه خلاصه که به بنده گفت سریع رفتم تو نشستا دیدم که یک نفر فعال که سریع پاکش کردم ولی به خانومم هرچی میگم متوجه نمیشه من بینهایت دیوانه وار عاشق همسرم هستم دارم داغون شدن همسرم و و از بین رفتن اون عشقی که بینمون هست میبینم خانومم دیوانه وار عاشقمه ولی هیچ کاری نمیتونم بکنم دارم روانی میشم زندگیم رو خیلی دوست دارم و با بدبختی به دست آوردم تورو خدا عاجزانه ازتون میخوام کمکم کنید چیکار کنم فقط فقط بتونم به خانومم ثابت کنم که من نبودم تورو خدا کمکم کنید و بفهمم طرف کی بوده زندگیم داره از دستم می‌ره التماستون میکنم بگین چیکارکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید پلیس فتا و دستگاه قضایی به دلیل آنکه سرور تلگرام در ایران نمی‌باشد معمولا پیگیری نمی‌نمایند. در موارد خانوادگی بهتر است با مشاور صحبت کنید تقریباً برای بیشتر افرادی که تلگرام دارند طریق این سایت‌ها پیام خواهد آمد. در صورت تمایل تماس بگیرید بنده با ایشان صحبت کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید تا از طریق پلیس محترم فتا موضوع بررسی شود