مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی در زمان مرخصی

سلام من سرباز نیروی انتظامی هستم شش ماه پیش یک روز مرخصی گرفتم و در مرخصی اتفاقی افتاد و اهن سنگینی روی پام افتاد و سه تا از انگشتای اخر پای چپم قطع شد و فقط یکیشو پیوند زدن معافمم نکردن و ده درصد دیه بهم تعلق دادن که هنوز بهم ندادن میخاستم ببینم ده درصدش که هم بیمه امید و هم کوثر هست چقد میشه ایا اعتراض بزنم؟؟ امیدی هست معاف بشم؟؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

امید در صورتی است که انگشت پاهایت خوب نشده باشد و احتیاج به معاینه و اظهار نظر پزشکی قانونی باشد در غیر این صورت اعتراض فایده ندارد .10درصد 275 میلیون تومان می شود 27500000تومان