مشاوره حقوقی رایگان - افتادن دنبال ناموس

سلام چندوقت پیش من ماشینموبه ی اقافروختم ک پولموکامل ندادوهمسرم ضامن وام ازدواجش شده و10سال قسط بایدبریزه هنوفک پلاک نکردیم چندروزپیش من بااسنپ تاجایی رفتم مسیربعدی روماشین شخصی گرفتم ک ترافیک هم بودازراننده خواستم ک ازمیونبربره ترافیک نمونیم بعدراننده گفت باشه داشتیم مسیرومیرفتیم ک گفت ی 206چراغ خاموش ازجایی ک سوارشدین دنبالتونه رفتیم جلوترجاده روبسته بودن ودورزدیم اومدیم 100مترجلوترماشینمودیدم پلاکموشناختم بعدبه راننده گفتم ک میشه وایسین چراغاتونم خاموش کنین ک وایسادوخاموش کردبعدگفت دارن میان چراغ خاموش ک یهوجلوماروگرفتن وازماشین پیاده شدن وی مشت ولگدب ماشین زدن راننده هم فکرکردخفت گیرن وپاشوگذاشت روگاز وهمونجاکه سوارشدم پیاده شدم وزنگزدم شوهرم وگفتم ماجرارو بعدشوهرم زنگمیزنه گردن نمیگیرن هرکدوم ی حرفی میزنن الان بعد1هفته رفتن فکراشونوکردن چندتاحرف هم گذاشتن روش ک من بااون اقارابطه داشتم وخیلی ریل‌کس توماشین بودم ایناگفتن ااا این خانم فلانی اینجاچکارمیکنه وجلومونوگرفتن وشوهرمم هرچی اوناگفتن برعلیه من باورکرده وحتی پلاک ماشین طرف هم دادن ک بگن من بااون اقاسروسری دارم شوهرمم اومده منوبه بادکتک گرفته ک اوناراست میگن تودروغ میگی لطفاراهنماییم کنین من بایدچ کارکنم زندگی 22سالمو خراب کردن و وجهه منوپیش پسرم وشوهرم خراب کردن ممنون میشم زودتر ج بدین بهم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا باید همان زمان زنگ میزدید به 110 تا مامور بیاید ثانیا تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تمام موضوع در دادسرا بررسی و مشخص خواهد شد