مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام. خسته نباشین
میخوام بدونم که اگه 2 خودرو در یک مسیر در حال حرکت هستن وقتی به تقاطع میرسن خودروی سمت چپ برای گردش به راست اقدام میکنه و به سمت راست گردش انجام میده. بعد خودروی سمت راست با نوک سپر جلو سمت راننده دره عقب سمت شاگرد خودرویی که گردش کرده به راست و میزنه.
این حالت در عادی ترین شرایط کدوم خودرو مقصر میشه ؟
امیدوارم که تونسته باشم منظورم و رسونده باشم و سوالم جواب داشته باشه.

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

به نظر باید خودرویی که قصد گردش براست رو داشته مقصر باشه ..چون باید راهنما بزنه و بیاد سمت راست خیابون و بعد گردش رو انجام‌بده