مشاوره حقوقی رایگان - جزئيات در مورد افراد شاهد

سلام، همه ي ما ميدونيم شهادت يك مرد برابر با دو زن هست: 1- آيا در يك پرونده ي حقوقي كه نياز به دو مرد واجد شرايط شاهد هست به جاي آن ميشود چهار زن شاهد به جلسه ي دادگاه معرفي كرد؟ 2- آيا شهادت افراد درجه ي يك مثل برادر، خواهر، پدر و مادر را دادگاه مي پذيرد؟عمو و پسرعمو كه فاميلي (نام خانوادگي) ما با آنها يكي و يكسان مي باشد،چطور؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" 1- اگر امکان اقامه بینه شرعی نباشد گواهی یک مرد و یا دو زن به ضمیمه سوگند مدعی ، دعوی را اثبات می کند مگر دعوی از نوع وقوع اجرای صیغه طلاق ، وکالت ، وصیت و مسلمان شدن و ... باشد که صرفاً با گواهی دو مرد قابل اثبات است 2- خیر 3- خیر